Paris.

Assalamu'alaikum, sugeng sonten. Kula Ajeng Aisyah Fitria saking Sastra Jawa. Kula remen sanget kaliyan budaya lan basa Jawa. Maturnuwun.

Ikon WMS.pngNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.