Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning درفش کاویانی rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.


Javayou userpage on fa.wiki