Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Jacob.jose rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.