Sugeng siang, Kula tari

Saking universitas muhammadiyah Purworejo

Jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa

Kula remen sanget Wayang Kulit


Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 16 November 2019 ing Purworejo.