Tepangaken nami kula Muhammad Shofi'i. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro Semarang. Kula asalipun saking Pati. Kula saking Jurusan Sejarah Universitas Diponegoro