Kompas TV Medan

Gabung 4 Juni 2016

Naraguna iki lagi kapenggak. Èntri log penggakan kang pungkasan cumawis ing sor iki minangka rujukan:

Deleng cathetan wutuh

Ora ana kaca naraguna Kompas TV Medan

Kaca iki kudu digawé lan dibesut déning Kompas TV Medan