Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Mahdiz rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

jv:user:MahdiBot Owner: Mahdiz