Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Njardarlogar rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

This is a global bot running the pywikipedia framework. The owner is Njardarlogar.