Arum Pakar

Nuwun, Tepangaken nama kula, Arum Novitasari, peserta Papad Limpad 2 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Ekonomi, Jurusan Pend. Ekonomi Administrasi Pekantoran

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"