Gambar:Cah.jpg
Muhammad Fahmy Rosadi

Nuwun sewu, nama kula Muhammad Fahmy Rosyadi. Kula mahasiswa jurusan PGSD Universitas Negeri Semarang. Nuwun.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"