Self portrait with raccoon.jpg
↳en:User:Racconish
↳fr:Utilisateur:Racconish


Katerangan naraguna Babel
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané