Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Djsasso rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

Owned and operated by en:User:Djsasso an admin on English and Simple English Wikipedia.