Sugeng rawuh, kula Shandra Nova Pradhita. Sugeng hamriksani:)
Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNY kelas Jurnalistik F.