ki sigit ariyanto

Halo dulur, tepungake jenengku Syamsul Gondo Prasetyo

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UPGRIS kelas Menulis.