Katerangan naraguna Babel
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-5 This user has professional knowledge of English.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané
art-tsolyáni-1Màsuntsólukoi trashóm chidóm tla tsolyáni.

InterwikiBesut

kaca pribadi (Basa Inggris)