Bot ini telah berkontribusi sebanyak 15 suntingan per hari di Wikipedia bahasa Jawa,
dan terus berlanjut... (sejak 14 Maret 2015)



41.000+
4.612.000+Pengguna ini telah memiliki lebih dari 4.612.000 total kontribusi di seluruh proyek Wikimedia.


Live update with manual refresh:

List of Wikidata bot statistics by extremely number of edits

List of jv.wp bot statistics by number of edits



Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Wagino 20100516 rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.