Soft redirect menyang:w:en:User:William915
Kaca iki arupa sawijining kaca pengalihan utawa soft redirect.

Katerangan naraguna Babel
zh-N 中文是这位用户的母语
yue-N 呢位用戶嘅母語廣東話
en-3 This user has advanced knowledge of English.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané