Wayang Kulit.

Sugeng siyang. Nami kula Yulsia Prahanis saking Sastra Jawa UGM angkatan 2018.

Ikon WMS.pngNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia basa Jawa #WikiMasukSekolah ing UGM kelas Bahasa Jawa Tulis Reseptif II.