Naruto (manga)

Naruto (ナルト) yaiku manga lan anime karya Masashi Kishimoto. Manga Naruto nyritakaké babagan tokoh mligi, Naruto Uzumaki, siji ninja timur kang crigis, akèh polah, lan duwé kekarepan kang gedhé. Impèn-impèné yaiku dadi Hokage, pamimpin ing desané.

Pranala njabaBesut

Naruto
NARUTO—ナルト—