Tuduhaké menu pokok
Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.Naruto (ナルト) ya iku manga lan anime karya Masashi Kishimoto. Manga Naruto nyritakaké babagan tokoh mligi, Naruto Uzumaki, siji ninja timur kang crigis, akèh polah, lan duwé kekarepan kang gedhé. Impèn-impèné ya iku dadi Hokage, pamimpin ing desané.

Pranala njabaBesut