Netwave Group


Netwave Group, minangka sawijining perusahaan babagan investasi ing perusahaan-perusahaan ing babagan usaha médhia lan telekomunikasi. Netwave Group punjere ing Jakarta, Indonésia, diadegaké ing taun 2001.

Netwave Group
Publik
IndhustriMedia
Diyasa17 Fèbruari 2001
Kantor gedhéJl. Balikpapan Raya, 28 C-D Jakarta 10130, Indonésia
Wong kunci
Wawan Setiawan
WijilMedia
Sana jaringanwww.netwave.co.id

Unit usahaBesut

  • PT Netwave Multimedia
  • PT Natwave Maju Abadi Banten
  • PT IndoTelevisi Vision (Sekarang INtv)
  • PT Radio Kirana Insan Suara (Kis FM)

Mantan perusahaanBesut

Pranala njabaBesut