Ngampilan, Kutha Ngayogyakarta

kacamatan ing Kutha Yogyakarta, Indonésia

Ngampilan iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Ngampilan
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦔꦩ꧀ꦥꦶꦭꦤ꧀
 • LatinNgampilan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgampilan
Ngampilan kapernah ing Ngayogyakarta
Ngampilan
Ngampilan
Ngampilan kapernah ing Indonésia
Ngampilan
Ngampilan
Koordhinat: 7°48′03″S 110°21′28″E / 7.80091°S 110.35789°E / -7.80091; 110.35789Koordhinat: 7°48′03″S 110°21′28″E / 7.80091°S 110.35789°E / -7.80091; 110.35789
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.06

KalurahanBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)