Tuduhaké menu pokok

Nokia 2760 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 44.8 x 20.7 mm déné boboté 81 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 2760 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 2760
MèrekNokia
Ukuran87 x 44.8 x 20.7 mm (3.43 x 1.76 x 0.81 in)[1]
Bobot81 gram (2.86 oz)
Panyimpenan10 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (BL-4B)
PakatonanTFT, 65K werna
1,9 inchi, 11,4 cm2 (~29,1% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~108 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 2760 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 2760 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.