Tuduhaké menu pokok

Nokia 5100 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108 x 49 x 22 mm déné boboté 104 gram. Layaré CSTN, 4096 werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Sky Diver, Triple Pop, Bounce), removabl bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 150 - 300 jam nalika standby lan tahan 2 - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 5100
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran108 x 49 x 22 mm, 89 cc (4.25 x 1.93 x 0.87 in)[1]
Bobot104 gram (3.67 oz)
Panyimpenan725 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanCSTN, 4096 werna
1,5 inchi, 7,3 cm2 (~13,7% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 5100 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 5100 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.