Tuduhaké menu pokok

Nokia 6030 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 104 x 44 x 18 mm déné boboté 90 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6030
MèrekNokia
Ukuran104 x 44 x 18 mm, 75 cc (4.09 x 1.73 x 0.71 in)[1]
Bobot90 gram (3.17 oz)
Panyimpenan3 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery (BL-5C)
PakatonanCSTN, 65K werna
1,5 inchi, 7,3 cm2 (~15,9% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6030 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6030 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.