Tuduhaké menu pokok

Nokia 6133 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 48 x 20 mm déné boboté 102 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6133 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 285 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6133
MèrekNokia
Ukuran92 x 48 x 20 mm (3.62 x 1.89 x 0.79 in)[1]
Bobot102 gram (3.60 oz)
Panyimpenan11 MB
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanTFT, 16M werna
2,2 inchi, 34 x 44 mm, 15,0 cm2 (~33,9% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 2.2 inch, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth Yes

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6133 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6133 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.