Tuduhaké menu pokok

Nokia 6267 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 93.9 x 46.9 x 21.5 mm déné boboté 105 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6267 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1020 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 290 jam (2G) / 216 jam (3G) nalika standby lan tahan 6 jam 30 menit (2G) / 2 jam 45 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6267
MèrekNokia
Ukuran93.9 x 46.9 x 21.5 mm, 76 cc (3.70 x 1.85 x 0.85 in)[1]
Bobot105 gram (3.70 oz)
Panyimpenan30 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 4 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 1020 mAh battery (BL-5C)
PakatonanTFT, 16M werna
2,2 inchi, 15,0 cm2 (~34,0% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6267 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6267 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.