Tuduhaké menu pokok

Nokia 6288 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 46 x 21 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6288 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1100 mAh kanthi nomer sèri BP-6M lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6288
MèrekNokia
Ukuran100 x 46 x 21 mm (3.94 x 1.81 x 0.83 in)[1]
Bobot115 gram (4.06 oz)
Panyimpenan6 MB
Panyimpenan-copotminiSD, 512 MB included
BatréRemovable Li-Ion 1100 mAh battery (BP-6M)
PakatonanTFT, 256K werna
2,2 inchi, 35 x 45 mm, 15,0 cm2 (~32,6% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepVGA videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6288 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6288 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.