Tuduhaké menu pokok

Nokia 6301 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2007, wiwit dipasaraké Maret taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106.8 x 43.8 x 13.1 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 6301 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 860 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 310 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6301
MèrekNokia
Ukuran106.8 x 43.8 x 13.1 mm, 55.6 cc (4.20 x 1.72 x 0.52 in)[1]
Bobot93 gram (3.28 oz)
Panyimpenan30 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 2 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 860 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 16M werna
2,0 inchi, 12,4 cm2 (~26,5% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
Kaméra mburi2 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6301 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6301 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.