Tuduhaké menu pokok

Nokia 6500 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 43 x 21 mm déné boboté 88 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 60 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4 ya iku Snake II, Pairs II, Space Impact, Bumper. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 100 jam - 350 jam nalika standby lan tahan 2 jam 15 menit - 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 6500
MèrekNokia
Babar pisanan2002, kwartal 1
Ukuran97 x 43 x 21 mm, 75 cc (3.82 x 1.69 x 0.83 in)[1]
Bobot88 gram (3.10 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery (BLB-2)
PakatonanMonochrome graphic

96 x 60 pixels, 5 lines, 16:10 ratio
Kaméra mburiNo
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 6500 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 6500 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.