Tuduhaké menu pokok

Nokia 7200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 86 x 50 x 26 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Backgammon, Bowling, Disco bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Nokia 7200 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-4C lan bisa kanggo nganti 300 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 7200
MèrekNokia
Babar pisanan2003, kwartal 4
Ukuran86 x 50 x 26 mm, 91 cc (3.39 x 1.97 x 1.02 in)[1]
Bobot115 gram (4.06 oz)
Panyimpenan4 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-4C)
PakatonanTFT, 65K werna
1,5 inchi, 27 x 27 mm, 7,3 cm2 (~16,9% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio (~121 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 7200 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7200 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.