Tuduhaké menu pokok

Nokia 7360 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 45 x 18 mm déné boboté 92 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1,9 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 7360 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3/AAC. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 760 mAh kanthi nomer sèri BL-5B lan bisa kanggo nganti 330 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 7360
MèrekNokia
Ukuran105 x 45 x 18 mm, 72 cc (4.13 x 1.77 x 0.71 in)[1]
Bobot92 gram (3.25 oz)
Panyimpenan4 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 760 mAh battery (BL-5B)
PakatonanTFT, 65K werna
1,9 inchi, 11,4 cm2 (~24,0% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~108 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3, AAC ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 7360 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7360 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.