Tuduhaké menu pokok

Nokia 7500 Prism ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juli taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 44 x 14 mm déné boboté 83 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 7500 Prism dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh kanthi nomer sèri BL-4B lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 2 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 7500 Prism
MèrekNokia
Ukuran109 x 44 x 14 mm, 70 cc (4.29 x 1.73 x 0.55 in)[1]
Bobot83 gram (2.93 oz)
Panyimpenan30 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 8 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery (BL-4B)
PakatonanTFT, 16M werna
2,0 inchi, 12,4 cm2 (~25,8% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 7500 Prism - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7500 Prism Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.