Tuduhaké menu pokok

Nokia 7900 Prism ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 112 x 45 x 11.3 mm déné boboté 101 gram. Layaré OLED, 16M werna ukuran 2,0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga bisa ditambah game kanthi ngundhuh game ing internet)&". Nokia 7900 Prism dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri BL-6P lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 3 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia 7900 Prism
MèrekNokia
Ukuran112 x 45 x 11.3 mm, 55 cc (4.41 x 1.77 x 0.44 in)[1]
Bobot101 gram (3.56 oz)
Panyimpenan1 GB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (BL-6P)
PakatonanOLED, 16M werna
2,0 inchi, 12,4 cm2 (~24,6% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 7900 Prism - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-22. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 7900 Prism Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-22.