Tuduhaké menu pokok

Nokia 8890 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100 x 44 x 18 mm déné boboté 91 gram. Layaré monokrom. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 4. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 830 mAh kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 50 - 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam - 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Fiture padha karo Nokia 8850, mung béda ing prakara antena, GSM band lan game..

Nokia 8890
MèrekNokia
Babar pisanan2000
Ukuran100 x 44 x 18 mm, 70 cc (3.94 x 1.73 x 0.71 in)[1]
Bobot91 gram (3.21 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 830 mAh battery (BLB-2)
PakatonanMonochrome graphic

5 lines
Kaméra mburiNo
SwaraDownloadable monophonic ringtones
Konèktivitas, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia 8890 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia 8890 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.