Tuduhaké menu pokok

Nokia N70 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 108.8 x 53 x 21.8 mm déné boboté 126 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2,1 inchi kanthi résolusi 176 x 208 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N70 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 8.1a. Nokia N70 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak VGA ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 970 mAh kanthi nomer sèri BL-5C lan bisa kanggo nganti 265 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia N70
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 2
Ukuran108.8 x 53 x 21.8 mm, 95.9 cc (4.28 x 2.09 x 0.86 in)[1]
Bobot126 gram (4.44 oz)
Sistem opérasiSymbian OS 8.1a , Series 60 UI
CPU220 MHz
Panyimpenan22 MB
Panyimpenan-copotRS-DV-MMC, 64 MB included
BatréRemovable Li-Ion 970 mAh battery (BL-5C)
PakatonanTFT, 256K werna
2,1 inchi, 35 x 41 mm, 14,0 cm2 (~24,3% screen-to-body ratio)
176 x 208 pixels (~130 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepVGA videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

RujukanBesut

  1. a b "Nokia N70 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N70 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.