Tuduhaké menu pokok

Nokia N78 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Februari taun 2008, wiwit dipasaraké Mèi taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 15.1 mm déné boboté 101.8 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N78 nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia N78 dipirantèni kodhak 3.15 MP lan fitur LED flash,autofocus,Carl Zeiss optik,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1200 mAh kanthi nomer sèri BL-6F lan bisa kanggo nganti 320 jam (2G) / 312 jam (3G) nalika standby lan tahan 4 jam 20 menit (2G) / 3 jam 10 menit (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia N78
MèrekNokia
Babar pisanan2008, Februari. Released 2008, Mèi
Ukuran113 x 49 x 15.1 mm, 76.5 cc (4.45 x 1.93 x 0.59 in)[1]
Bobot101.8 gram (3.56 oz)
Sistem opérasiSymbian, S60 rel. 3.2
CPU369 MHz ARM 11
Panyimpenan76 MB, 96 MB RAM
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 1200 mAh battery (BL-6F)
PakatonanTFT, 16M werna
2,4 inchi, 17,8 cm2 (~32,2% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~167 ppi density)
Kaméra mburi3.15 MP, autofocus, Carl Zeiss optics, LED flash
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

RujukanBesut

  1. a b "Nokia N78 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N78 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.