Tuduhaké menu pokok

Nokia N81 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Agustus taun 2007, wiwit dipasaraké Novèmber taun 2007 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102 x 50 x 17.9 mm déné boboté 140 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,4 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM stéréo. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N81 nggunakaké sistem operasi Symbian OS 9.2. Nokia N81 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 1050 mAh kanthi nomer sèri BT-6MT lan bisa kanggo nganti 410 jam nalika standby lan tahan 4 jam (2G) / 3 jam (3G) nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia N81
MèrekNokia
Babar pisanan2007, Agustus. Released 2007, Novèmber
Ukuran102 x 50 x 17.9 mm, 86 cc (4.02 x 1.97 x 0.70 in)[1]
Bobot140 gram (4.94 oz)
Sistem opérasiSymbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
CPU369 MHz ARM 11
Panyimpenan12 MB, 96 MB RAM
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 8 GB (dedicated slot), 2 GB included
BatréRemovable Li-Po 1050 mAh battery (BT-6MT)
PakatonanTFT, 16M werna
2,4 inchi, 17,8 cm2 (~35,0% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~167 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

RujukanBesut

  1. a b "Nokia N81 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N81 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.