Tuduhaké menu pokok

Nokia N92 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107.4 x 58.2 x 24.8 mm déné boboté 191 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2,8 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Piranti iki dipepaki kanthi radhio FM. Headphone kudu dipasang menawa radhio arep disetèl amarga kabel headphone uga dadi antèna kanggo nyaut sinyal. Nokia N92 nggunakaké sistem operasi Symbian. Nokia N92 dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 1500 mAh lan bisa kanggo nganti 216 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Nokia N92
MèrekNokia
Babar pisanan2005, kwartal 4
Ukuran107.4 x 58.2 x 24.8 mm, 136 cc (4.23 x 2.29 x 0.98 in)[1]
Bobot191 gram (6.74 oz)
Sistem opérasiSymbian, Series 60 UI
CPU268 MHz Dual ARM 9
Panyimpenan40 MB, 64 MB RAM
Panyimpenan-copotminiSD, up to 2 GB
BatréRemovable Li-Po 1500 mAh battery
PakatonanTFT, 16M werna
2,8 inchi, 42 x 57 mm, 24,3 cm2 (~38,8% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~143 ppi density)
Kaméra mburi2 MP, LED flash
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraDownloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth Yes, infrared

RujukanBesut

  1. a b "Nokia N92 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Nokia N92 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17.