Tuduhaké menu pokok

Norah Henriette Schuster (lair 14 Juli 1892 – tilar 14 Maret 1991) iku sawijining ahli patologi Britania Agung lan wong wadon kapisan sing mèlu sekolah médis pra-klinks ing Universitas Cambridge. Awaké iku wong wadon kapisan sing diangkat dadi dhokter ing Manchester Royal Infirmary lan, ing taun 1950, dadi présidèn wadon kapisan Association of Clinical Pathologists.

Saiki ana bebungah sing diwènèhaké kanggo mèngeti awaké déning Royal Society of Medicine's History of Medicine Society.