Nowa Sól
POL Nowa Sól COA.svg
Lambang Nowa Sól
POL Nowa Sól map.svg
Lokasi Nowa Sól
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowa Sól
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowa Sól (Jerman Neusalz an der Oder ) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.