Nunggang jaran

Nunggang jaran yaiku ketrampilan nunggangi, ngendarai, mlumpat utawa mlaku nganggo jaran. Iki kalebu panggunaan jaran kanggo kerja, transportasi, aktivitas rekreasi, latihan berseni utawa budaya lan ulahraga.

Seorang panunggang jaran enom ing Australia

ReferensiBesut

Pranala jabaBesut