Nursita Mouly Surya

Nursita Mouly Surya (lair 10 Sèptèmber 1980; umur 41 taun) iku sutradara lan penulis skenario filem Indonesia. Ing tanggal 12 Dhésèmber 2008, Mouly ngraih telu penghargaan Festival Film Indonesia (FFI) 2008 tumrap kategori filem, sutradara lan penulis skenario paling apik liwat filem fiksi..

Nursita Mouly Surya
Barkas:Sutradara Terbaik FFI 2008.jpg
Pakaryansutradara

FilmografiBesut

  • fiksi. (2008)
  • Ericka (FTV) (2010)
  • What They Don't Talk About When They Talk About Love (2013)

Penulis skenarioBesut

Pranala njabaBesut


Awards and achievements
Kang sadurungé
Hanung Bramantyo
Film : Get Married
(2007)
Sutradara Terbaik
(Festival Film Indonésia)

Film : Fiksi
(2008)
Kang sawisé
Aria Kusumadewa
Film : Identitas
(2009)


Cithakan:Sutradara Terbaik (FFI)