Obi Kidul, Halmahera Kidul

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Selatan {{{nama dati2}}}]]

Obi Kidul, Halmahera Kidul
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri82.04.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Obi Selatan iku kecamatan ing Kabupaten Halmahera Selatan propinsi Maluku Utara.

Kabupaten Halmahera Selatan