Ocean's Thirteen

Ocean's Thirteen iku filem kemidhi bégalan Amérikah sing disutradarai Steven Soderbergh lan nganggo aktor-aktor sing padha. Filem katelu iki dadi filem akir[1] saka sériné Soderbergh (Ocean's Trilogy) nglanjutké filem kapindo sing judhulé Ocean's Twelve taun 2004 lan filem kapisana sing judhulé Ocean's Eleven taun 2001, kang gawéan ulang saka filemé Rat Pack, Ocean's 11, taun 1960. Kabéh aktor lanangé nglakuni péran sing padha karo sadurungé, mung Julia Roberts lan Catherine Zeta-Jones ora muncul manèh.

Aktor Al Pacino lan Ellen Barkin gabung dadi inceran anyar.

Pratélan tetembunganBesut

  1. filem kemidhi bégalan - comedy heist filem

RéferènsiBesut

  1. ""Ocean's 13" Definitely The Last?". Dibukak ing June 17, 2007.