Oransbari, Manokwari Kidul

(Kaelih saka Oransbari, Manokwari)

Oransbari iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Manokwari Kidul Propinsi Papua Kulon.

Oransbari
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari Kidul
Kode Kemendagri92.11.02 Edit the value on Wikidata

Kabupatèn Manokwari Kidul