Tuduhaké menu pokok

Orihime Inoue (井上 織姫 Inoue Orihime?) ya iku salah siji paraga ing anime lan manga Bleach. Dhèwèké iku kanca sakelase Ichigo Kurosaki. Dhèwèké bisa rikat anggoné ngembangake kekuwatane sawisé Ichigo dadi shinigami.[3]

Karakter Bleach
Orihime.jpg
Orihime Inoue
Pagawéyan murid SMA
Dedeg 1.803 m (5 ft 11 in)[1] (5' 11)
bobot 48 kg[1] (99 lb)
Golongan getih BO[1]
Tembang tema "T'en va pas" olèh Elsa Lunghini[2]
Pangisi swara Yuki Matsuoka

PropilBesut

Orihime Inoue duwé rambut dawa wernane oranye rada soklat lan mesthi diwènèhi jepit rambut ing burine. Cepit rambut iku kanggo ngelingake dhèwèké marang seduluré Sora Inoe.[4]. Orihime duwé sipat kang gampang kekancan uga apikan. Dhèwèké uga pinter ing kelas. Miturut Tatsuki, Orihime bisa tarung ing tingkat pisanan nganggo sabuk ireng ing karate.

Shun Shun RikkaBesut

Orihime Inoue duwé kekuwatan kang gedhé. Kekuwatane diarani Shun-Shun Rikka. Dhèwèké éntuk kekuwatan saka nalika musuh hollow (carita ing komik no 5. Kekuwatane di bagi 3, ya iku : penyegaran, basa Jepang (koten zanshun) kang diarani Tsubaki, ngèlmu marekake kang diarani soten kishun kang nggunakaké Shun'o lan Ayame, lan tebeng kang diarani Saten Kesshun.

  • Ayame (あやめ) - ("bunga Iris")
  • Baigon (梅巌) - ("bunga persik Jepang)
  • Hinagiku (火無菊) - ("bunga daisy")
  • Lily (リリィ) - ("bunga lili")
  • Shun'o (舜桜) – ("bunga marshmallow")
  • Tsubaki (椿鬼) - ("bunga kamelia")

Cathetan sikilBesut

  1. a b c Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng souls38
  2. Bleach manga; Volume 5, page 188
  3. Orihime
  4. Bleach Official Character Book SOULs, page 41.