Tuduhaké menu pokok

Indhustri otomotif

(Kaelih saka Otomotif)

Indhustri otomotif iku babagan kang ngrancang, yasa, mrodhuksi, masaraké, lan ngadol montor, lan minangka salah siji sèktor ékonomi kang wigati ing donya. Istilah indhustri otomotif lumrahé ora kalebu indhustri sawisé montor ditampa déning pelanggan,kaya déné bèngkèl lan pompa bènsin.

Uga delengenBesut