Pajang, Lawiyan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Pajang iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Pajang
Kalurahan
Pajang kapernah ing Kutha Surakarta
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Jawa Tengah
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Indonesia
Pajang
Pajang
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.