Pakualam VII

(Kaelih saka Paku Alam VII)
KGPAA Paku Alam VII
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
KGPAA Paku Alam VII kaliyan oditur militèr Walanda.
Miyos Yogyakarta, 9 Dhésèmber 1882
Séda Yogyakarta, 16 Fèbruari 1937
Jabatan Lambang Pakualam.png Raja Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VII (Hanacaraka: ꦑꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦦꦏꦸꦄꦭꦩ꧀꧇꧗꧇) utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Bendara Radèn Mas Harya Surarja (miyos ing Ngayogyakarta, 9 Dhésèmber 1882 – séda ing Ngayogyakarta, 16 Fèbruari 1937 kanthi yuswa 54 taun) inggih punika raja ingkang kaping pitu wonten ing pura Pakualaman.

Priksani ugiBesut


Dipunrumiyini
déning:
Déwan Urusan Babagan Pakualaman
Raja Kadipatèn Pakualaman
1906 - 1937
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam VIII