KGPAA Paku Alam VIII
KGPAA Paku Alam VIII
Raja Pakualaman.
Miyos Yogyakarta, 10 April 1910
Séda Yogyakarta, 11 September 1998
Jabatan

Lambang Pakualam.png Ratu Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam VIII (Hanacaraka: ꦑꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦦꦏꦸꦄꦭꦩ꧀꧇꧘꧇) utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Prabu Suryadilaga utawi Radèn Mas Harya Sularsa Kunta Suratna (miyos ing Ngayogyakarta, 10 April 1910 – séda ing Ngayogyakarta, 11 September 1998 kanthi yuswa 88 taun) inggih punika ratu ingkang kaping wolu wonten ing Puri Pakualaman.

GladriBesut

Priksani ugiBesut


Dipunrumiyini
déning:
Paku Alam VII
Raja Kadipatèn Pakualaman
1937 - 1998
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam IX